top of page
Adding Lashes

Behandlinger 

Her kan du bli litt kjent med de forskjellige behandlingene vi tilbyr slik at det er lettere for deg å finne den riktige behandlingen for deg! 

Husk vi tilbyr også konsultasjon! Se siden om konsultasjon for mer info

PMU - Lip Blush & Nanobryn

PMU lepper eller lip blush er semi-permanent sminke. I hovedsak er det en kosmetisk tatovering av leppene som fremhever den naturlige:

 

• Leppefargen: dette oppnås ved våre PMU lepper farger.

 

• Forbedrer leppeformen

 

• Gir definisjon og illusjon av fylde. 

Vi tilfører et semi-permanent pigment i dypere hudlag for å fremheve bryn eller lepper. Holdbarheten er ca 3 år. Dette varierer fra person til person fordi levende vev reagerer forskjellig avhengig av fargevalg, hudtype og alder. Rett etter behandlingen vil fargen være ganske sterk. Mellom 40-50% av fargen forsvinner i løpet av den første uken. Det er derfor vanlig med påfyll av farge etter 3-4 uker, noe som er inkludert i behandlings prisen. Noen må ha flere påfyll for å oppnå ønsket resultatet. Etter dette anbefaler vi en oppfriskning ca 1 gang i året for å beholde et jevnt og fint resultat. Permanent makeup gir deg en naturlig look og fremhever dine ansiktstrekk.

Microblading PMU

Microblading er en kosmetisk semi-permanent tatovering for øyenbryn som ser ut som individuelle øyenbryn-hår. Microblading er en nyere form for bryntatovering, og må ikke forveksles som vanlig PMU (permanent makeup) tatovering. Ett og ett individuelt hår blir tatovert, slik at resultatet ser veldig naturlig ut. Microblading utføres ikke på sammen måte som ved permanent makeup, da annet utstyr og annen teknikk brukes. For å illustrere forskjellen, brukes det ingen maskin til microblading, istedenfor brukes et lite håndstykke seende ut som en penn, hvor nye sterile nåler settes inn i et spor på pennen, dette gjøres til hver ny kunde. Nålene som brukes er satt sammen til å forme et blad bestående av bittesmå nåler på rekke som holder på pigmentet, slik kan vi skape små små hår i øvre hudlag.

IMG_7650.jpg

Inlei Lashfiller

Inlei Lashfiller er den eneste vippe løft behandlingen på markedet som kan gi garanti og har fått dokumentert effekt på å øke dine naturlige vipper's lengde og volum med hele 23% etter kun 3 behandlinger! Denne behandlingen vil løfte, bøye, farge, øke volum og fremme hårvekst. Her kan du si takk og farvel til Vippetangen på lik linje som den daglige kampen med maskara kosten!

 

Spare tid i hverdagen når du skal ut døra, Men likevel føle deg like fresh og fin? Da er dette behandlingen for deg! Vi løfter/bøyer, farger & pleier dine vipper. En styrkende, nydelig og naturlig behandling som fremhever det du allerede har!

11681442-C2F3-4EEB-9BA7-EB5A9D5E0267.JPG

Inlei Browbomber 

Inlei Browbomber - Bryns laminering og pleie! og nei.. ved laminering mener vi ikke stive hår stående i 90 grader som du gjerne har sett i media. Bryns laminering kan være en fantastisk behandling om den gjøres riktig med rett kompetanse og produkter av god kvalitet. En behandling som gjør at dine bryn ser fyldig og definert ut. Laminering gir illusjonen av fyldige bryn som er veldig samarbeidsvillige, vedlikeholdsfrie og lette å style! En ideell behandling for mange og passe til alle aldersgrupper. Husk hver behandling tilpasses etter ønsket resultat, enten om du er naturlige og myke typen eller den mer definert og edgy vibben vil vi alltid gjøre mitt beste til å møte dine ønsker og din stil. 

Vippe & Bryns Behandlinger

71msvM4a2sL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Vippe Extentions

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Vippe extentions er den tjenesten vi enda er ferskest i! Vi stortrives i jobben og legger mye presisjon og trening ned i dette fag området da vi ønsker å kunne møte dine forventninger som kunde. Vi tilbyr Classisk 1:1, Hybrid og Volum vipper. Vi har de fleste dimensjoner og curls tilgjengelig også den populære M- curlen. Vi bruker for det meste London Lash utstyr og vipper som vi er veldig fornøyd med. Ved bruk av vippe extentions vil du alltid være klar til å gå ut døren å føle deg fantastisk! En perfekt behandling for deg så liker å pynte deg eller deg som har en travel hverdag og ønsker å spare tid forran speilet! Refill ved 3 - 4 uke er anbefalt for å vedlikeholde.

346101573_187316180930354_2812689851464415301_n.jpg

Temporary Brow Tattoo

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

En nyhet på markedet! Ett nytt fargesystem er nå kommet å vi hadde ikke tenkt til å vente med denne. Ett fargesystem som er laget for å ha flere av de gode egenskapene som holdbarhet og "semi permanent makeup lookén" som hennabrow. Dette er en fin behandling om du har tynt med hår eller generelt lite bryn. Fargen her sitter lengre på hår og setter farge på huden som varer lengre enn vanlig farge og vil gi deg gir illusjonen av fulle bryn. Det er også en fin behandling og prøve ut dersom du vurderer microblading eller PMU (permanent makeup - tattoo)

2_edited.png

Vanlig form & farge av bryn

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Tjenesten for deg som har greit med bryns hår og ønsker å for formet og farget brynene dine for mer definisjon og farge. Her kan du forvente ett veldig naturlig resultat med en farge som kler deg å ditt kompleks.

IMG_7954.JPG
henna-brows-before-and-after-gallery-pmuhub.jpg

HennaBrow

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Den perfekte behandling for alle men gjerne aller mest til deg som gjerne har tynnere bryn/brynshår eller har plasser en har lite til ingen hårvekst. Hennabrow farge er også bra for deg som er sensitiv eller reagerer på vanlige fargestoffer da henna fargen er naturlig og plante-bassert. Hennafargen kan også stimulere hårvekst.

Hennafargen har lengre holdbarhet enn vanligfarge og setter seg ikke bare på hårene men også på huden din. Resultatet her vil bli mer definisjon og gi en illusjon av fyldigere bryn og en mer "makeup" look. Her sitter fargen opptil 6 uker avhenging av hudtypen din, men uansett lengre enn hva en vanlig farge ville.

IMG_7955.JPG

Gumgel Negler

Forsterkning av naturnegl

Ett innovativ og revolusjonerende neglesystem! En hybrid av beste sort, her møtes styrken og holdbarheten til akryl sammen med fuksjonalitet og "snillheten" til gel. Bluesky Gumgel har vi erfart sitter bedre på personer som har hatt problemer med at vanlig gel løsner. Gumgel gir harde og sterkenegler og egner seg veldig godt til å bygge og støpe negle-extentions. 

Vi tilby gumgel negler som en tjeneste for seg selv eller i kombinasjon/pakkepris inkluder gellack design.

Har du ett ønske om å spare ut dine naturlige negler uten av de fliser seg opp eller knekker? Eller gjerne du har en knukket negl? Eller, er du en neglebiter som ønsker å slutte?

 Da kan denne tjenestene være noe for deg! Dette er også en populær tjeneste for deg som ønsker fine negler og har litt lengde som ikke ønsker de stereotypiske lange neglene med forlengelse på! Kortere mer praktisk og classy nails? We hear you! Ved hjelp av gel forsterkning kan du endelig få neglene du drømmer om! Vi vil korrigere og forsterke dine negler, denne tjenesten kan bookes både med og uten gellack design.

glazed-donut-kit-hailey-bieber-533140_900x.jpg.webp

Gellack

Vakre, sterke, langvarig og vedlikeholdsfri negler? Det er nettopp det du får ved hjelp av gellack. Vi har ett varriert utvalg slik at du kan finne din stil og uttrykke deg slik du ønsker!

Vi har brett utvalg fra Bluesky & Lisa Kon både gel polish, glitter, dekor og pigmenter! Ja, vi kan tilogmed få dine negler til å lyse i mørket. Så enten du liker knasj neon farger, glitter, classy red eller nude er vi sikre på vi har noe som faller i smak. 

Vi har også inne den virale "Glaze" fra Lisa Kon.

Lisa Kon er en høy profilert negle artisk i LA som virkelig er en trendsetter og av øverste klasse! Hun har blandt sitt klientell navn som: Miranda Kerr, Zendaya, The Kardashians, Kendal & Kylie Jenner, Haily Bieber og Christine Quinn!

Waxing

Voksing

Voksing fra Lycon & Italwax. Vi tilbyd både Hardwax og strips alt etter ønske. Vi vokser alt fra ansikt, nesebor, armhuler, armer, ben og bikinilinje. Du kan booke områder separat eller i en pakkepris. 

Vi vokser ikke Braziliansk desverre da vi mangler faglig kvalifisering for dette, men vi har mulighet for å leie inn fag ekspert på området etter forespørsel.

bottom of page