top of page

Konsultasjon

Hva er forskjellen på behandlingene? Har jeg nok hår til å gjennomgå denne behandlingen? Hva hadde passet meg best? Hva anbefaler du?

Nei da, det er ikke akkurat få avgjørelser eller valg man har når en skal velge behandling. Det kan være vanskelig å både velge og ha kunnskap nok om de forskjellige behandlingene til å kunne ende opp med det resultatet man ønsker. 

Kanskje du har hatt noen dårlige erfaringer fra tidligere eller dette er din første gang? Da er det gjerne skummelt å skulle gjennomføre en type behandling  - for ja, for mange er spesielt dette med bryn og ansikt generelt skummelt. Det har jeg all forståelse for, det er da tross alt mitt i ansiktet!

Jeg ønsker at du skal føle deg trygg, ivaretatt og ikke minst få en god opplevelse i min salong i tillegg til å bli fornøyd med resultatet av behandlingen så klart!

Med dette i baktankene ønsker jeg å kunne tilby alle, som har behov og ønske om mer informasjon, veiledning og anbefalinger, velkommen til en konsultasjons time.

I konsultasjonen vil vi se litt på utgangspunktet ditt, få forståelse for hva du ønsker å oppnå i form av resultat og besvare eventuelle spørsmål du måtte ha.

 

På denne måten håper jeg at vi kan sammen finne de beste alternativ til behandlinger, gjøre deg mer innen forstått til hva du kan forvente fra alternativene basert på ditt utgangspunkt og skape an trygg opplevelse for deg!

Praktisk info

.

..

Priser

Prisene for de forskjellige konsultasjonene finner du på booking siden. 

Merk: Velger du å booke en time hos meg etter konsultasjonen så er konsultasjonen gratis.

Eller..

Skulle du IKKE booke time etterpå men, likevel booker bestemmer deg å booke en time ved en senere anledning vil konsultasjons prisen trekkes av i kassen på behandlingen.

.

.

Booking

Ønsker du sette opp en avtale? Du kan booke din konsultasjon i bookingsystemet. Trykk deg inn på "salongen" øverst på siden for å finne frem! Eller trykk på link knappen ovenfor.

Tid

Konsultasjonen varer fra 15-25 minutter

.

.

bottom of page