top of page

Chafavi´s Salong

Vi har flere faste pakkeløsninger på forskjellige behandlinger til fast rabatterte priser, har du flere behandlinger du ønsker å gjøre på samme time, men ikke ser det som alternativ i bookingsystemet så ta gjerne kontakt så kan vi skreddersy en behandlingskombinasjon etter ditt behov!

(Facebook) Device image with purple phone cover in the hand 1080x628_edited.png

NYHETER

Listen Up!

Vi har nå åpnet opp og tilby negle tjenester i salongen! Nå kan du få både gumgel, gel, forsterkning av natur negl og gellack hos oss!

Du finner en egen kategori for negler i bookingsystemet, husk også å sjekk ut pakkepriser kategorien for å finne pakkepriser på negler!

Vi bruker stolt kun Bluesky & Lisa Kon som vi anser etter erfaring og tilbakemeldinger å være det beste på markedet!

Hvem er jeg ?

Erfaring & Kompetanse

Navn: Charlotte Jonassen

Alder: 30 år (92' mod)

Hvem er jeg?  En kreativ og positiv 3-barns mamma fra Sandnes med ryggsekken pakket full med  en hel del livserfaring som i flere år satte med ut av spill. Jeg har alltid gjerne hatt en interesse og lidenskap innen forbi skjønnhet, velvære & psykisk helse. De siste årene har jeg delt livet mitt og hverdagen på sosiale medier, noe som ledet veien til her vi er i dag! fra siste steget før ufør til selvstendig næringsdrivende. Jeg har 3 firma/bedrifter, noen større andre mer hobby basert. Jeg elsker å dele og inspirere andre til å møte utfordringer, gripe muligheter, utvikle seg og ikke minst det å tørre følge drømmen.

Karriere:

Design uten navn (1)_edited.jpg
bottom of page