top of page

Hvordan Chafavi Ble Til

Det å prioritere seg selv fra innsiden ut kan gi deg så me bedre livskvalitet, selvfølelse & overskudd.
Enn skal aldri undervurdere kraften av velvære! 

Jeg vet ikke helt hvor denne drømmen og dette eventyret startet eller hvordan vi kom oss hit - men her er vi! Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til min Salong.

 

Jeg heter Charlotte, 31 år - 3 barns mamma fra Sandnes. Jeg startet opp på sosiale medier i 2019 og har delt store deler av mitt liv som mamma på godt å vondt. Etter jeg fødte vårt 3 barn var det noe i den overgangen som førte til at jeg lot meg selv gå, jeg hadde ikke tid eller fokus til/på meg selv lengre, ikke brydde jeg meg noe særlig heller - hadde liksom "gitt opp". Storm forelsket i baby bobla og lykkelig mamma til 3 aktive og sunne gutter. Jeg trodde jeg hadde det bra, tidligere i livet sleit jeg med selvbilde mitt og har i løpet av livet pådratt meg ulike diagnoser som PTSD & angst. Jeg var på vei mot ufør og hadde slått meg til ro med dette. Jeg trodde virkelig jeg hadde det bra fordi jeg kjente på denne enorme kjærligheten til barna, men en ting jeg ikke kjente etter på, hva, hvordan har JEG det med meg selv og som person, sett vekk ifra det å være mamma, men som bare meg, Charlotte.

 

Etter en stund da nyfødt boblen sprakk merket jeg mer at jeg hadde mindre å gå på, når barna sov så kunne jeg kjenne på tristhet, jeg hadde lagt på meg mye, sliten og begynte i en negativ tankegang - nedsnakket meg selv, kritiserte meg selv. Følte meg udugelig på mange måter og tanken på fremtiden med 3 barn, ufør, og ikke kunne økonomisk være med å bidra til ferier, opplevelser og barndomsminner smakte ikke godt. 

 

Høst 2021 fikk jeg nåkk. Jeg satte ned foten å kjente at slik jeg har det nå, slik vil jeg ikke ha det. Jeg ville føle meg bra, få det bedre psykisk og fysisk.

 

Jeg som en gang var en entusiastisk makeup artist & Bryn/Vippe stylist med utrolig mye lidenskap for farget eide omtrent ikke ett sminkeprodukt eller hudpleie.

Jeg bestemte meg for å begynne ta vare på huden min. Uansett - hver morgen å kveld skulle jeg prioritere disse 5-10 minuttene på badet. Dette endret så masse for meg. Jeg kjente hva bare disse 5-10 minuttene gjorde og ville ha mer! Dette vekket også opp gamle intresser og jeg ville virkelig inspirere andre jenter/damer til å begynne ta vare på seg selv! Sosiale medier en hobby/livsstil som nå utviklet seg til jobb. Jeg sa takk og farvell til nav å ble i 2022 selvstendig på fulltid.

I første omgang var det hudpleie/sminke før det raskt utvidet seg. Høst 2022 jeg tok opp en gammel flamme og ønsket å begynne jobbe i salong igjen, for jeg har alltid hatt en veldig stor lidenskap og glede av yrket! Jeg startet med å friske opp og opptattere kurs og sertifiseringene mine, gjorde nøye undersøkelser med tanke på produkter, kvalitet, resultater og jaktet på det beste i dagens marked. Jeg tok 3x kurs hos Byuti Academy og sertifiserte meg til Inlei vippe og brynsartist med masterclass påbygg - Bryns arkitektur og symmetri. Jeg Leide meg ett rom i en salong i sandnes og startet opp for meg selv. Her stortrivdes jeg helt til - en psyken min virkelig begynt å vakle og min PTSD - Angst desverre tok knekken på meg. Dette var ett enormt nederlag,  som fikk meg til å føle meg veldig fengslet i min egen kropp! Hjertet ville men kroppen og hode min ville være hjemme der jeg var trygg.

 

Tidligere i 2017-2018 jobbet jeg som makeup artist og vippe/bryns-stylist, men psyken min greide det ei heller ikke den gang.

Jeg ville ikke gi opp, jeg elsket jobben men etter så mye prøving og feiling var tungt. Så kom mannen min med en ide! Hva om vi lager en salong nede? - Nede var tidligere kontor- studio. Nei, jeg skulle vell ikke være "hun med en benk i kjelleren." Men etter flere runder, hva var alternativet? Men en ting var sikkert, Det skulle gjøres ordentlig. Kassesystem, vente plass, behandlingsrom, toalett og parkering - Og slik gikk det!

Siden April 2023 har jeg nå drevet min lille salong som stadig vokser - Og jeg stortrives.

Jeg kurset mer, (konkurrer innen vippe/brynsstyling også) bygget også på med PMU - Permanent makup, tattovering, som jeg virkelig fikk tenning på! Avgårde til Amsterdam og studerer utdypning i pigmenter - utvikling i hud, teknikk, leppe og brynsteknikker til dagsdato. Ferdig sertifisert i Lip blush, powderbrow, nanobryn og microblading, men studerer enda videre utdypning med mentor for å kunne bli så god som jeg overhode klarer. HER vil jeg ikke bare lære å utføre PMU lepper/bryn men virkelig bli god!

Anne Jorunn min kompanjong & bestevenninne har vært en del av mitt liv, sosiale medier, tidligere kollega siden 2021 var med i oppussing prosessen og Desember 2022 fikk vi en ide! Etter som jeg har mest fokus på PMU, vipper og bryn men alikevell fikk mye forespørsler på negler inviterte jeg henne med til å starte opp her i salongen med hoved ansvar for negler! Jeg gjør også negler men mitt hovedfokus ligger ikke her.

Anne Jorunn, 36 (30+ hah) år, 2 barns alene mor også fra Sandnes. Jeg utdannet meg som negle teknikker og negle designer i 2009, da datteren min var baby for å kunne drive med dette som en extra inntekt. I 2015 ble jeg skilt og ble da alenemor til to små barn og gikk gjennom flere vonde år som har resultert i diagnosen PTSD som nok var en stor del av at meg og Charlotte fant hverandre. Jeg jobber til vanlig som hjelpepleier i omsorgs bolig, men pga min PTSD har jeg i flere perioder vert mye sykemeldt, så da Charlotte i Desember 2023 spurte om jeg kunne tenkte meg å drive med negler her i salongen takket jeg raskt ja! Det og drive med negler gir meg ro og lykke! Min styrke er at jeg ikke takker nei til en utfordring på negle design og gir meg ikke før både jeg og kunden er fornøyd. Liker det meste når det kommer til negler både enkle farger og fransk manikyr liker også godt å være kreativ. Jeg tilbyr alt fra gellack, manikyr, gel negler med og uten forlengelse, forsterkning av egen negl og akryl gel som er det nyeste på markedet som vi har blitt veldig glade i da det har utrolig god holdbarhet også hos de som er neglebitere og de som har opplevd at "ingenting" sitter.

Takk til deg som velger oss til dine behandlinger og din salong.

Så dette er Chafavi's Salong sin historie, jeg er så takknemlig for at vi har funnet en måte å kunne jobbe og drive med vår lidenskap og drømme videre.

Velkommen skal du være til oss!

Charlotte

Inlei bryn og vippe Artist (2022)

Makeup Artist (2016)

Vippeløft - Ansiktvoks (2017)

Negle Designer (2016)


Vippe Extentions (2022)
PMU Artist (2023)

385505952_7196956280369746_6873842518276613243_n.jpg
Gold Modern Congratulation Giveaway Winner INstagram Post.png

Anne Jorunn

Negle Designer 2009
Negle Teknikker 2009
Vippeteknikker 2016

IMG_6735.JPG
429622554_1454764465140271_2228617803944508879_n.jpg

Portofolio

Kompetanse og sertifiseringer

bottom of page