top of page

PROSJEKT CAMP GLOW UP

Project Manager

Ett prosjekt skreddersydd for deg og din hverdag akkurat slik som den er med formål til å hjelpe deg få bedre rutiner og leve vaner!

Camp glow up består av 30 dagers utfordringer, veiledning og oppfølging for å styrke din mentale og fysiske helse. Vi ønsker å kunne motivere deg og hjelpe deg finne rutiner som kan styrke din selvfølelse, selvtillit og livskvalitet

Online og tilrettelagt slik at du kan delta fra hvor som helst, når som helst, selv i en hektisk hverdag. Man vil vente for alltid, om man skal vente på det perfekte øyeblikk eller den perfekte tiden for å gjøre en livsstil endring.

Det handler ikke om å ha det perfekte oppstart utgangspunktet, eller gjøre en hel omvending over natten. Slik vil du aldri kunne oppnå ett bærekraftig eller langvarig resultat/endring.

Det handler om å gjøre små endringer, jobbe inn litt nye vaner, ta litt bedre valg dag for dag.

Selv når du vet hvordan å gjøre det, kan det være vanskelig å gjøre alene. Det å holde motivasjonen oppe å være nok disiplinert krever utrolig mye styrke. Når du er en plass i livet du kjenner for å gi litt opp, hverdags-kaoset spiser deg litt levende og man føler seg lite vell, er det å ha denne type styrke alene vanskelig.

 

Du er ikke svak eller dårlig selv om du har gjort flere forsøk og misslyktes. Ofte setter vi oss selv opp til å misslykkes ved å har for høye forventninger og for liten tid til at kroppen og hodet skal få tid til å tilpasse seg til en endring.

 

Du trenger bare de rette verktøyene, den rette inspirasjonen og viktigst av alt, de rette personene rundt deg. Sammen er vi bedre!

Deltakelse

Som deltaker velger du ut en pakke du skal benytte deg av de neste 30 dagene. Denne pakken inneholder det du trenger for å delta i form av fysiske produkter og verktøy, dags - ukes plan, konkurranse deltakelse, kursing, workshop og innmelding avgift. Vi har valgt å sette opp 4 alternativer, basert på innhold og budsjett, slik fles mulig skal kunne ha muligheten til å benytte seg av dette tilbudet.

  • PLATINUM - Den ultimate pakken med mest innhold!

  • GULL - De Den komplette pakken med alt man burde ha for å få mest ut av utfordringen/prosjektet

  • SØLV - En pakke med det mest nødvendinge

  • BRONSE - En pakke med det man minimum trenger, men absolutt ikke en dårlig pakke på noe måte som helst! Men en pakke som er laget for deg som ikke økonomisk har mulighet til over nevnte alternativ men ønsker og har behov for motivasjon, støtte og veiledning. .

 

 

Vi ønsker virkelig at alle skal kunne delta! Vi har derfor måtte laget opplegget slik, ettersom vi legger inn mye ressurser og mange timer både i forkant og under hele prosjektet så har vi ikke kapasitet eller budsjett til å føre dette som ett gratis prosjek

Hvordan?

Individuell oppstart samtale

Tilgang til lukket gruppe

Motivasjons system

Workshop & trening

Alle får en individuell samtale før oppstart der du vil få innføring i hvordan opplegget vil foregå. Vi ønsker å vite hvordan din hverdag er, hvilke utfordringer har du? Hva ønsker du å bli bedre på? Hvilke utfordringer kjenner du på? og Hva ønsker du oppnå med utfordringen. Dette for at vi skal kunne hjelpe deg mest mulig. På denne samtalen vil du og din mentor sette sammen din morgen og kvelds rutine etter hvilket pakkealternativ du har valgt og hvordan dine dager ser ut i praksis (mtp jobb, barn og livssituasjon)

Du vil få tilgang til en lukket Facebook gruppe. Her vil selve challengen arrangeres

Under disse 30 dagene vil du kunne samle poeng for hver dag du fullfører dine rutiner, fullførte ukes utfordringer, utført trenings eller yoga time og deltakelse på zoom workshop og møter. Hver uke trekkes det en ukes vinner som mottar en liten oppmerksomhet (les gave!). Det blir også en vinner trukket ved avslutning for best innsats. Dette er kun for å motivere deg og får å ha det gøy. Alt fra utfordringer, møter og treninger er HELT frivillig, du møter opp og deltar på det du har mulighet til og ønsker. Dette er frivillige tilbud men vi anbefaler at du deltar på det vi har å tilby for at du skal få mest mulig ut av opplegget!

Hver mandag blir det postet en yoga/trening video i gruppen, dette er innspilt slik at du kan gjennomføre når det måtte passe best i løpet av dagen for hver deltaker.

Hver torsdag er det workshop/tema kveld keld 20:30 der vi vil ta for oss emner som kosthold og mosjon, tips, det blir en kveld med spakveld/kose kveld og en kveld vil du kunne delta på sminke kurs - dagsminke med Charlotte (makeup artist) der du vil kunne stille spørsmål og få mange gode tips!

Hver søndag arrangeres det workshop som blir beregnet mer som en mentaltrening og tankevekker! Her skal vi reflektere litt og klargjør oss for en ny uke! vi skal ta for oss tema som selvfølelse, hvordan å prioritere og vi vil dele alt av verktøy vi har for å holde deg motivert, gi deg en forståelse over hvordan vårt mindset/tankesett fungerer og hvordan å bruke det til vår fordel! Det blir også utdelt ukens utfordring og annonsering av vinneren fra uka som var.

bottom of page